Посмикати за мотузки сприйняття

Сьогодні зателефонували з редакції. Дали завдання зробити бліц-опитування на тему «Чи задоволені ви якістю роботи комунальних служб по розчистці снігу з доріг та тротуарів». Йдучи по Панській вулиці з своїми друзями вирішив зробити фото-провокацію. Суть її в тому, аби з допомогою серійної зйомки зловити момент, коли людина підсховзнулась і її ноги зависли в повітрі. Виглядає дуже ефектно. Складається враження, що ще мить і людина в букальному сенсі ляже кістьми. Свою ідею таки втілив у життя і найголовніше — ніхто не постраждав. Насправді фото може стати чудовою ілюстрацією  роботи комунальників з очистки снігу. Однак у моєму опитуванні більшість респондентів висловили задоволення з приводу ліквідації снігу. Тому це фото не прикрасило газетних шпальт, із підписом накшталт: «Комунальники „працюють“ на славу». Ця історія яскравий приклад того яку роль відіграє візуалізація і які чудасії вона може творити із людьми.
 

6 коментарів

Святослав Вишинський
Якщо йде мова про сам сніг, то його настирне прибирання іноді нічим не виправдане — замість м'якого снігу під ногами перехожих залишається зльодяніле покриття асфальту, або, що гірше — надто поширена в Чернівцях стараннями міської влади плитка, слизькість якої в зимовий час давно апробована перехожими.
Олександр Ткачук
Правду кажеш, Святе. Тому треба брати ланцюги і на черевики чіпляти, як на «Газони» взимку) Щоб не буксувати) Будьте обережні взимку, люди!;)
Ірина Тригуб
ох, ця плитка… ніяк не зрозумію, чим думають, коли обкладають нею сходи. в Львові на пр. Шевченка підземний перехід з такими. кожен раз це як лотерея — зламаю собі щось чи ні…
Віталія Козменко
Щось і дівчина знайомою здається, і хлопець такий задоволений, і все в кадрі — не знаю чи природньою була композиція чи трохи підіграною, але момент ти справді ЗЛОВИВ класний!!!
Олександр Ткачук
Чернівці- маленьке село. Всі всіх знають. А хлопець просто мужній і не такі падіння в житті побачив.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте